KAČAREVO: Raspisan konkurs za učešće na Festivalu humora i satire, prijave traju do 3. novembra

15:31

10.10.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

Dom kulture „Bratstvo-Jedinstvo“ u Kačarevu poziva sve učenike osnovnih škola da učestvuju na jedanaestom godišnjem Festivalu humora i satire pod nazivom „Mala Žaoka 2023“. Ovogodišnja tema festivala je „Zašto da se učenje rimuje sa mučenjem?“.

Svi učesnici mogu se takmičiti u dve kategorije:

1. Karikatura
2. Aforizam, kratka šaljiva pesma

Radove je potrebno dostaviti do petka, 3. novembra, Domu kulture „Bratstvo-Jedinstvo“, na adresu Maršala Tita 37, 26212 Kačarevo. Uz radove, potrebno je navesti ime i prezime, razred i školu autora, kao i kontakt podatke odgovornog lica (učitelja/nastavnika/roditelja itd.) uključujući broj telefona i e-mail adresu.

Rezultati konkursa će biti objavljeni u petak, 10. novembra. Tokom dečje festivalske večeri, koja će se održati u sredu, 15. novembra 2023. godine, u 19 sati, u svečanoj sali Mesne zajednice Kačarevo (ulica Maršala Tita 37), biće dodeljene po tri vredne nagrade u obe kategorije, kao i nekoliko specijalnih priznanja. Takođe, biće organizovana i izložba nagrađenih radova.

Za dodatne informacije o konkursu, molimo vas da pozovete na broj telefona: 064/817 15 70.

Napomena: Radovi se ne vraćaju učesnicima nakon festivala, a organizator zadržava pravo da ih objavi.

(Pančevac)

FESTIVAL MENTALNOG ZDRAVLJA Od danas će biti organizovane brojne radionice, manifestacije i razgovori sve u cilju očuvanja mentalnog zdravlja

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.