KADA VEĆ ISCRPITE SVE OPCIJE KOD SVOG LEKARA Ambulanta za terapiju bola radi utorkom! Evo šta vam je potrebno

09:27

04.10.2023

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

Kada bol neprestaje i remeti san i fukcionisanje osobe vreme je da poseti ambulantu za terapiju bola koja se nalazi na prvom spratu Specijalističkog centra soba broj 29 i potraže pomoć. Zahvaljući indivdualnoj terapiji koja se primenjuje u ambulanti za terapiju bola doktorka Biljana Gavrilović specijalista za terapiju bola uspeva da pacijentima olakša i ublaži bol ili ih potpuno obezboli .

Ekipa TV Pančeva posetila ambulantu i prisustvovala pregledu pacijentkinje koja svoj bol opisuje kao neizdrživ.

„Ambulanta je namenjena pacijentima koji imaju dijagnostikovan bol bilo da je maligni ili ne. Kada već iscrpe sve opcije kod lekara koji leče od primarnog bola i kada te terapije ne budu dovoljne oni dolaze kod mene na uvođenje invidualne terapije. Na osnovu anamneze odnosno podataka je moguće utvrditi adekvatnu terapiju za svakog pacijenta jer mi nedoživljamo bol na isti način. Individualnom terapijom uspevamo da im pomognemo da bol prestane, ne uvek u potpunosti, ali im olakšamo. Skoro svaka se osoba nekada susrela sa bolom, jedan od najčešćih je glavobolja“, objasnila je  dr Biljana Gavrilović spec.za terapiju bola.

Na pitanje koji lek je najbezbedniji piti za ublažavanje glavobolje doktorka Gavrilović je odgovorila da paracetamol možemo koristiti kao prvu pomoć.

(Pančevac)

ZBRINUT U BOLNICI: Pešak povređen na uglu ulica Radoja Domanovića i Kneza Miloša Obrenovića

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.