U CENTRU BIJELJINE UBIJEN INSPEKTOR POLICIJE NENAD MARKOVIĆ Ranjen i bivši krimi inspektor Dalibor Bošnjaković! Uhapšeni osumnjičeni – sin poslanika NSRS

08:52

02.10.2023

Podeli vest:

Printscren/TV BN

Nekoliko trenutaka iza ponoći, u Bijeljini je ubijen policijski inspektor, dok je jedna osoba ranjena. Prema saznanjima BN-a ubistvo u Bijeljini je izvršio Nikola Kokanović iz Brčkog, koji je uhapšen.

U centru Bijeljine oko ponoći desilo se ubistvo ispred noćnog kluba „Džil“.

Kako saznajemo, ubijen je inspektor PU Bijeljina Nenad Marković, a ranjen bivši krim.inspektor Dalibor Bošnjaković, najverovatnije radio obezbeđenje.

Prema saznanjima BN-a ubistvo je izvršio Nikola Kokanović iz Brčkog, koji je uhapšen.

Prema istom izvoru, uhapšeno je još muškaraca koji su bili sa Kokanovićem.

Kako sazanajemo, Kokanović je sin poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Zorana Kokanović iz Socijalističke partije Petra Đokića.

Kokanović je stari policijski znalac, a 2021. godine bio je osumnjičen da je podmetnuo eksplozivnu napravu u jednom lokalu, te zapalio automobil. Krajem decembra prošle godine osuđen je na dve godine i dva meseca zatvora. Marković je ubijen noćas iz vatrenog oružja, nekoliko minuta posle ponoći ispred jednog noćnog kluba u Bijeljini. Nezvanično, na njega je pucano u trenutku kada je izlazio iz kluba.

(Pančevac)

MINISTAR ODBRANE VUČEVIĆ I NAČELNIK GENERALŠTABA MOJSILOVIĆ DANAS PRED MEDIJIMA: Obraćanje povodom laži Dželjaja Svečlje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.