20 GODINA FESTIVALA ETHNO.com: Poklon-ulaznice za poslednje veče festivala! Po 2 karte dobiće 3 NAŠA čitaoca ili čitateljke koji se prvi jave na OVU adresu

12:11

22.09.2023

Podeli vest:

„Pančevac” i Kulturni centar obezbedili su besplatne karte za poslednje veče, u nedelju, 24. septembra, ovogodišnjeg, jubilarnog dvadesetog festivala „Ethno.com”. Po dve karte dobiće tri čitaoca ili čitateljke koji se prvi jave na adresu e-pošte kulturapancevac@gmail.com u petak, 22. septembra, u 7 sati.
Potrebno je samo da napišete ime i prezime i broj telefona i imaćete priliku da dobijete ulaznice za dva koncerta u dvorani Kulturnog centra. Od 20 sati nastupa „Kal – Rock’N’Roma”, etno-sastav poznat i van granica Srbije, koji kombinuje muziku Zapadnog Balkana sa svingom, džezom, bluzom, popom, stvarajući tako sasvim nov i originalan zvuk. Festival zatvara koncertom od 21.20 grupa „Naked”, koja u svom slojevitom i energičnom muzičkom izrazu spaja različite muzičke tradicije, u sinergiji sa osobenostima džeza, fanka, roka i fri muzike.
Festival će u petak, 22 septembra, u 20 sati, otvoriti „Pjevačka družina Svetlane Spajić”, etno-sastav koji je već stekao i svetsku reputaciju. Specijalna gošća te večeri biće Olga Krasojević. Potom od 21.20 sledi koncert ansambla „Renesans”, koji decenijama pleni publiku izvođenjem rane i tradicionalne muzike.
Druge festivalske večeri, u subotu, 23. septembra, u 20 sati, nastupiće „EJO/Ethno Jazz Orchestra”, koji s tradicionalnim pesmama Balkana spaja i džez fjužn i afričke ritmove. Od 21.20 čeka nas „Vasil Hadžimanov bend” sa svojim jedinstvenim pristupom spoju tradicije, džeza, fanka i roka.
(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.