PONESITE PATIKE, PEŠKIR, FLAŠICU VODE I PRAVO NA TRENING Besplatni treninzi za žene u Pančevu. GODINE NISU VAŽNE

13:35

20.09.2023

Podeli vest:

Pixabay

Sportski savez Pančevo poziva sve zainteresovane pripadnice lepšeg pola na besplatne treninge, koji će početi 22. septembra. Treninzi će se održavati ponedeljkom i petkom od 17.30 u sali Sportskog saveza Pančevo, u Masarikovoj broj 1.

– Dosadašnji odziv je odličan, sala je bila prepuna. Rekla bih da se svest žena menja ka zdravijem životu. Trening traje 60 minuta, a podrazumeva vežbe pilatesa, kardio vežbe, zumbu, kardio boks, u zavisnosti od grupe, ali bude za svakoga po nešto. Dolaze dame svih uzrasta, od 9 do 85 godina, a posebno bih pohvalila starije žene, koje redovno dolaze i vredno vežbaju – kaže za Pančevac Ivana Radovanov iz Sportskog saveza Pančevo.

Zainteresovne žene treba da ponesu čiste patike, peškir i flašicu vode, a sigurno će sa treninga izaći dobro raspoložene, kaže Radovanov.

– Cilj je da se probudi svest da svi mogu biti zdraviji i vitalniji, potrebno je samo da pronađu trening u kojem će uživati. Besplatni treninzi za žene se već godinama održavaju u Pančevu. Svake godine novi trener ima priliku da animira vežbače – objašnjava Radovanov.

Dodatne informacije možete dobiti putem broja telefona: 060 5223262.

NAŠI SUGRAĐANI ŠAMPIONI SRBIJE! Ekipa SD “Pančevo 1813“ osvojila prvo mesto na Prvenstvu Srbije za seniore

(Pančevac)

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.