BRAVO, LEPO I KORISNO ZA NAŠE SELO! U Jabuci postavljena nova autobuska stajališta u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara !

08:58

19.09.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

U saradnji Mesne zajednice Jabuka i javno komunalnog preduzeća „Vod-kom“ u selu Jabuka postavljena su nova autobuska stajališta u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara.

„Bravo, lepo i korisno za naše selo“, „super, baš lepo“, „samo napred“ samo su neki od pozitivnih komentara koje su na društvenim mrežama uputili meštani Jabuke povodom potpuno novih autobuskih stajališta u ovom selu. Ovom lepom novinom oduševljena je i Trajanka Anđelović iz Jabuke: Naravno, šta god se uradi, sve je to dobro – sve što je urađeno dobro je urađeno.

Nova bela stajališta nalaze se u ulicama Maršala Tita, JNA i Ive Lole Ribara. Predsednik Mesne zajednice Jabuka Slobodan Ilić, kaže da su ovakve investicije koraci kojima se iz godine u godinu radi na ulepšavanju i uređivanju ovog mesta i dodaje da ih je od 2016. godine bilo više:

– Interesi meštana Jabuke na prvom su mestu, ali na unapređenju života u okviru zajednice treba raditi postupno i posvećeno, rekao je Slobodan Ilić, dodajući da se trenutno na listi prioriteta nalazi više projekata, među kojima je izgradnja pešačke staze duž glavne ulice do centra sela, kao i radovi na osnovnoj školi.

 

(Pančevac)

HRAM U DOLOVU JE PRAVA OAZA MIRA, IMA I LEKOVITI IZVOR VODE Osveštan hram Svetog proroka Ilije – Vodica! FOTO I VIDEO

OTVORENA IZLOŽBA SLIKA NAIVE U KAČAREVU: Dela Jana Žolnaja i Juraja Lavroša pred kačarevačkom publikom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.