SNIMAK NOVAKA U MAJICI S KOBIJEVIM LIKOM OBIŠLA SVET: Pozadina priče je veoma emotivna! Evo ko mu je uradio majicu za svega nekoliko dana

12:47

11.09.2023

Podeli vest:

Instagram

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković pobedio je Danila Medvedeva (3:0) u finalu US Opena i istovremeno odao poštu Kobiju Brajantu.

Legendarni američki košarkaš je nastradao u helikopterskoj nesreći u Kalabasasu pre tri i po godine, a Novak je na ceremoniji posle 6:3, 7:6 i 6:3 protiv Medvedeva, obukao majicu sa motivima u čast pokojnog asa Lejkersa.

„Mislio sam o tome da uradim ovu majicu na kraju, ako dobijem šansu da osvojim turnir. To je bilo pre oko sedam dana. Nisam to delio ni sa kim do pre nekoliko dana kad sam pitao moje ljude da mi pomognu da napravim ovu majicu. Kobi mi je bio blizak. Blizak prijatelj“, počeo je Đoković o ideji da napravi posebnu majicu sa Brajantovim likom.

E sada, ko je napravio, već sada ovu legendarnu majicu?

To je uradio brend pod imenom „realsnowmilk“ čije je sedište u Bruklinu, delu Njujorka. Njihova priča je posebna, a čovek koji stoji iza nje zove se Dubi Djuk Sims.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snow Milk (@realsnowmilk)

Dubi je veliki deo svog života proveo radeći sa brendom „Shinobi Ninja“ sa kojim je putovao iz grada u grad kako bi širio njegovu popularnost. Voleo je uvek da štedi i kupuje u lokalnim „trift“ prodavnicama, te je 2018. godine rešio da i sam osnuje svoju firmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ENBIEI (@enbiei.it)

„Veliki deo odeće se reciklira, što je proces transformacije materijala koji je predodređen da bude uništen u nove proizvode veće vrednosti i ekološke svrhe. Ponovna upotreba otpada bez uništavanja zahteva mnogo manje energije od njegovog razlaganja da bi se pretvorio u nešto novo. Stvarati i istovremeno čuvajući Zemlju. Sve ručno izrađujem u istom studiju u koji sam prvi put kročio. Svaki komad odeće je pojedinačno numerisan. Širenje ljubavi je bruklinski način i sada tu ljubav možete nositi sa „snežnim mlekom“, stoji u opisu njegove firme.

Novakova majica je numerisana brojem 21.617, a na Instagramu Dubi se zahvalio Novaku što je obukao majicu nakon finala.

KRALJ TENISA! Đoković se osvetio Medvedevu i došao do 4. Grend slem titule u Njujorku, 24. ukupno! Izjednačio rekord svih vremena FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.