NAJMLAĐI ČLANOVI ŽELEZNIČARA U TEMIŠVARU: Dečaci ostavili fantastičan utisak na međunarodnom turniru

20:18

06.09.2023

Podeli vest:

printscreen/FK Železničar

Najmlađi fudbaleri Železničara, dečaci rođeni 2013. i 2014. godine, predvođeni trenerima Petrom Počučom i Nikolom Svilarevićem, na najlepši način reprezentovali su klub i Pančevo na velikom međunarodnom turniru u Temišvaru. Na izuzetno jakom turniru, dečaci iz Železničara ostavili su fantastičan utisak.

Po dvanaest odličnih ekipa bilo je u svakoj generaciji, timovi su bili podeljeni u grupe, a pored Železničara, Srbiju su predstavljali i beogradska Crvena zvezda, Vojvodina iz Novog Sada, Žarkovo, Stari Grad iz Velikog Gradišta.

Odlični su bili dečaci Železničara u svakoj utakmici koju su odigrali. U duelu protiv Arada primili su gol u poslednjem minutu, domaćin je tako stigao do izjednačenja 2:2, a Železničar je ostao bez polufinala.

Rezultati su u ovoj konkurenciji najmanje bitni na turnirima. Najvažnije je da dečaci stiču iskustva, da se druže sa vršnjacima, igraju fidbala i uz svoje trenere uče nove fudbalske veštine.

U svakom slučaju Železničar je imao nekoliko pobeda u Temišvaru, na nekim utakmicama su davali i po sedam, osam golova, bilo je i suza posle remija sa Aradom, ali iza dečaka je sjajno iskustvo i velika škola.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.