IDEMO SA BENDOM BAS I STEGA NA FESTIVAL „LETNJI SURF“ Pančevački bend obećava da će provod u Beogradu biti lud i nezaboravan

11:02

06.09.2023

Podeli vest:

A. Kačunković
Ovog vikenda na beogradskom mini-festivalu „Letnji Surf“ koji će se održati u subotu, 9. septembra u beogradskom klubu „Garaža“ nastupiće pančevački sastav Bas i Stega.
Poznat po svojoj jedinstvenoj muzičkoj fuziji i nekonvencionalnom pristupu muzici, ovaj bend pripremio je posebno iznenađenje za publiku u Beogradu.

A.Kačunković

„Svi su se vratili sa mora, bend je ponovo kompletan i probe su nam priroritet. Napravili smi jedinstvenu set listu na kojoj radimo i planiramo da dobro razmdramo publiku plesom i zvukom u subotu u „Garaži“. Lista je sačinjena uglavnom od novijih pesama ali i prožeta nekim starim legendarnim numerama“, otkrio je za „Pančevac“ frontmen benda Bas i Stega, Dragan Vlajić Gale.

A. Kačunković

Mini-festival „Letnji Surf“ posvećen je svim obožavaocima rokenrola, autentičnog muzičkog izraza i nezaboravnog sviračkog duha. Bendovi koji su već osvojili srca publike svojom izvanrednom energijom i strastvenim nastupima – Čikine Bombone, Bas i Stega i Moussaka udružiće svoje muzičke talente kako bi posetiocima pružili nezaboravno muzičko iskustvo surfovanjem kroz muzičke žanrove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bas i Stega (@basistega)

(Pančevac)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.