DOĐITE DA PODRŽITE ŽELJU PROTIV ČUKARIČKOG Jovanović: Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju, jer sad nam je njihova pomoć neophodna!

15:15

01.09.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Fudbaleri Železničara posle 5 odigranih kola u Super ligi nalaze se u donjem delu tabele sa svega tri boda. Na svom terenu izgubili su dve utakmice, a u ponedeljak biće na novom velikom iskušenju. U 6. kolu od 19.00 časova na SC „Mladost” dočekuju Čukarički iz Beograda koji stiže ranjiv posle poraza od Olimpijakosa u evropskom takmičenju.

Novi šef stručnog štaba Aleksandar Linta je optimista:
– Radim sa ovim momcima desetak dana i zadovoljan sam njihovim zalaganjem i energijom. Izgubili smo u Novom Pazaru, ali ne mogu da kažem da smo igrali loše, nedostajalo nam je malo sportske sreće da izbegnemo minimalni poraz. Čukarički respektujemo maksimalno, ali potražićemo i mi svoju šansu kako bismo došli do prvih bodova u Pančevu – rekao je Linta.

Kapiten Marko Jovanović je uveren da će morati da dođu i dobri rezultati, jer igrači marljivo treniraju i željni su pobede:

– Pozivam naše navijače da dođu u ponedeljak u što većem broju, jer sad nam je njihova pomoć neophodna. Zajedno ćemo lakše izaći iz ove rezultatske krize i nadam se uskoro i mnogo boljim rezultatima. Učinićemo sve što je do nas da ih obradujemo već u ponedeljak bez obzira što ćemo ugostiti izuzetno dobru ekipu Čukaričkog – rekao je Jovanović.

(Pančevac/G.J.)

ŽELEZNIČAR NA PRESTIŽNOM TURNIRU U TEMIŠVARU Kup prijateljstva prilika da mlade nade pančevačkog tima pokažu svoja umeća na terenu

FK ŽELEZNIČAR PROTIV ČUKARIČKOG U PONEDELJAK Želja juri prvi trijumf pred domaćom publikom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.