MLADI PANČEVAČKI BOKSER ZABLISTAO NA EVROPSKOM PRVENSTVU U MARIBORU: Zapažen uspeh i borbenost Petra Samardžića ostavili snažan utisak

08:13

26.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

Uzbudljivo 20. Evropsko prvenstvo u boksu završilo se juče u Mariboru. Među mnogobrojnim talentima na ovom prestižnom takmičenju istakao se i naš sugrađanin Petar Samardić, član BK Profesionalac, koji je ostvario zapažen uspeh.

Talentovani mladi Pančevac stigao je do četvrtfinala, gde se suočio s osvajačem zlatne medalje. U ovoj neizmerno napetoj borbi, nedostajalo je samo malo sportske sreće kako bi Petar osvojio medalju za svoju zemlju i grad. Ipak, njegov trud i borbenost nisu prošli neprimećeno.

U kategoriji teške konkurencije, Petar je zauzeo 5. mesto među 20 najboljih boksera u Evropi. Ovaj impresivan rezultat svakako zaslužuje čestitke, s obzirom na oštru konkurenciju i visok nivo takmičenja.

„Čestitamo Petru na njegovoj borbenosti i postignutom rezultatu. Ovo je samo početak njegove sportske karijere. Želimo mu mnogo uspeha u budućim izazovima“, rekao je trener iz BK Profesionalac, ponosan na svog pulena.

BK Profesionalac, klub iz kojeg Petar dolazi, pokazao se kao pravo vrelo talentovanih boksera. Svi članovi ovog kluba predstavljaju Pančevo i svoj klub u najboljem svetlu, a očekuje se da će i u budućnosti doneti brojne medalje svom gradu.

(Pančevac)

BANATSKO NOVO SELO DOBIJA SVOJ VRTIĆ Roditelji više neće morati da vode svoju decu u okolna mesta čiji su predškolske ustanove prebukirane

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.