BESPLATNA ŠKOLA BOKSA U PANČEVU: Od 1.septembra počinje upis novih članova u BK Profesionalac EVO KAKO SE PRIJAVITI

16:46

24.08.2023

Podeli vest:

BK Profesionalac

Bokserski klub „Profesionalac“ na čelu sa Tihomirom Markovićem i Zvonkom Dimitrijevićem 1. septembra počinje sa upisom dece u besplatnu školu boksa.

Kako navode iz kluba, škola boksa iz Pančeva je čuvar tradicije ovog sporta u našem gradu i ostvaruje vrhunske rezultate, kako u Srbiji tako i u svetu.

BK Profesionalac

„BK Profesionalac na čelu sa Tihomirom Markovićem i Zvonkom Dimitrijevićem je čuvar tradicije bokserskog sporta u našem gradu. Naši mladi takmičari, koji su trenutno nalaze na Divčibarama gde odrađuju prvi deo priprema za predstojeću takmičarsku sezonu, ostvaruju vrhunske rezultate u svojim uzrasnim kategorijama, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni“, rekli su nadležni iz uprave kluba.

Oni su dodali i da je BK Profesionalac bio dvanaest puta najbolji klub u viiše kategorija.

BK Profesionalac

„Rezultati bi svakako bili mnogo bolji, ali nam se neretko dešava da zbog nedostatka sredstava neka takmičenja i “ preskočimo“, posebno ona na međunarodnoj sceni. Od osnivanja 2008. godine do danas 12 puta smo bili najbolji klub u u kategoriji pionira, kadeta i juniora u Srbiji. Hrabrost, upornost i disciplina, to su osobine koje poseduju bokseri. Pozivamo zainteresovanu decu od 9 do 14 godina da treniraju sa nama.“, poručili su iz uprave kluba.

Školu boksa će od septembra voditi IBA trener Zvonimir Dimitrijević i njegovi pomoćnici Zoran Rajačić i Marko Samardžić.

Za sve informacije pozvati broj telefona: 0604883815.

(Pančevac)

ČETVOROSTRUKA ŠAMPIONKA U PECANJU UDICOM NA PLOVAK Marija iz Kovina i ove godine najbolja u Srbiji u sportskom ribolovu za žene

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.