PUCNJAVA U VRŠCU: Rikošet pogodio maloletnika u glavu! UPUCAN IZ OČEVOG PIŠTOLJA?!

11:46

22.08.2023

Podeli vest:

RINA

VRŠAC – Na području grada Vršca sinoć je došlo do pucnjave, a jedan maloletnik je povređen, potvrđeno je za Tanjug u Policijskoj upravi Vršac.

Kako je rečeno, sinoć oko 21 čas u jednoj kući u Vršcu mladić (18) je teško povredio maloletnika (16). Pretpostavlja se da je najverovatnije došlo do slučajnog opaljenja usled nestručnog rukovanja oružjem, a rikošet je pogodio momka u predelu glave.

Kako mediji prenose, a prema prvim i nezvaničnim informacijama, reč je o nesrećnom slučaju, koji se dogodio u porodičnoj kući ranjenog mladića.  U nekom momentu oni su uzeli pištolj maloletnikovog oca i u nesmotrenoj igri ovaj stariji je ispalio hitac koji je pogodio tinejdžera u glavu.

Maloletnik koji je ranjen u glavu, u stabilnom je stanju i nije životno ugrožen, potvrđeno je Novostima.

– Svestan je i komunikativan. Trenutno se nalazi na posmatranju u Urgentnom centru u Beogradu, gde je sinoć hitno bio dovezen. Zadobio je samo površinsku ranu, nakon što ga je pogodio metak iz pištolja, koji je nehatno ispalio njegov prijatelj star 18 godina – rečeno je.

Te kobne večeri, ranjenom mladiću su došli drugari. U nekom momentu neko je uzeo pištolj njegovog oca. U nesmotrenoj igri, mladić star 18 godina je nehatno ispalio metak. Mladića je najverovatnije okrzao rikošet.

Istraga je još u toku.

Navodno, hitac kojim je dečak (16) pogođen u glavu, ispaljen je iz službenog pištolja Ministarstva unutrašnjih poslova, saznaje nezvanično Nova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.