ŽELEZNIČAR NIKAKO DA KRENE Drugi poraz Pančevaca na domaćem terenu u Super ligi Srbije! FOTO i VIDEO

23:54

19.08.2023

Podeli vest:

printscreen/yt: Mozzart Bet Super liga Srbije

U 4. kolu Mocart Bet Super lige Železničar je u Pančevu izgubio od Voždovca sa 1:0.

Gol odluke postigao je u 21. minutu posle kontranapada Vujanović, koji je pobegao Konataru po desnoj strani i kada je ušao u šesnaesterac preciznim šutem uspeo je da savlada golmana Živkovića i da ispostaviće se na kraju postavi i konačan rezultat.

Najbolju šansu za izjednačenje imao je Trifunović u 36. minutu, ali je posle greške odbrane gostiju sa nekoliko metara iskosa sa desne strane umesto u praznu mrežu loptu je poslao preko prečke.

U drugom poluvremenu gosti koji u svojim redovima imaju većinu mladih igrača znalački su čuvali minimalnu prednost. Tek u finišu susreta Železničar je opasnije pripretio,a najbliži izjednačenju bio je u 87. minutu, ali Đorđević je za korak zakasnio i umesto u mrežu, lopta je otišla u korner.

Domaći stručni štab treba da zabrine pored dva poraza na domaćem terenu i neefikasnost ekipe, jer u prethodna 4 kola pančevačka ekipa postigla je samo jedan gol koji im je doneo za sad jedina tri boda u Super ligi.

(Pančevac/G.J.)

PANČEVCI, VEČERAS PODRŽITE ŽELJU! Železničar od 21 sat dočekuje Voždovac u okviru Super lige Srbije! Pogledajte kako možete do karata! FOTO

UBEDLJIVA POBEDA SUBOTIČANA Spartak savladao Železničar sa 3:0! Evo šta kažu šefovi stručnog štaba oba tima VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.