VELIČANSTVENI ZAVRŠETAK PREOBRAŽENJSKIH DANA U PANČEVU Glumac Nenad Jezdić izrecitovao besedu povodom hramske slave! FOTO i VIDEO

20:55

19.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

Preobraženjski dani u Pančevu, koji su trajali od 12. avgusta, završeni su danas crkvenom liturgijom u hramu Preobraženja Gospodnjeg, koji ovaj dan proslavlja kao hramnu slavu, kao i bogatim programom, koji je priređen ispred hrama.

Pančevac

U okviru programa nastupili su KUD Stanko Paunović NIS-RNP, grupe pevača i svirača na tardicionalnim instrumentima KUD-a Paunović.

Veliki broj građana se okupio nešto više od sat vremena pre početka programa i ushićeno iščekivao početak.

Exif_JPEG_420

U ulici ispred hrama mogao se videti vašarski bazar, gde su mogle da se kupe razne poslastice i slatkiši, poput lizalica i šećarne vune, kao i igračke i baloni.

Pančevac

Vrhunac programa predstavljala je besada, koju je specijalno za ovu priliku izrecitovao proslavljeni glumac Nenad Jezdić.

Pančevac

Snimak besede možete pogledati u videu ispod:

@pancevac.webredakcija Proslavljeni glumac Nenad Jezdić Nenad Jezdić izrecitovao je besedu povodom proslave praznika Preobraženje ispred hrama Preobraženja Gospodnjeg u Pančevu. #preobraženje #pančevo #nenadjezdić ♬ original sound – pancevac.webredakcija


Preobraženjski dani u Pančevu su u organizaciji Mesne zajednice „Gornji grad”, Udruženja žena „Pančevke” Gornji grad i Turističke organizacije Pančeva, a pod pokroviteljstvom Grada Pančeva.

Pančevac

(Pančevac)

VERNICI SLAVE PREOBRAŽENJE GOSPODNJE! Na ovaj dan se strogo posti! Ovo nikako ne radite na današnji dan! VIDEO

OTVORENI PREOBRAŽENSKI DANI: Više od 20 udruženja predstavilo svoje rukotvorine OD VEZENIH KOŠULJA DO ROKENROL MAJICA FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.