AVAZ OBJAVIO SNIMAK SULEJMANOVIĆA KOJI SE UBIO U AUTU Na mrežama se pojavile lažne informacije da je ubica iz Gradačca pobegao u Italiju VIDEO

20:33

15.08.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Na društvenim mrežama šire se informacije kako trostruki ubica Nermin Sulejmanović nije izvršio suicid i da je živ, piše Bosnainfo. Naravno, ti navodi su lažni.

Društvenim mrežama kruže teorije zavere da je monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović navodno pobegao u Italiju, te da je prevario javnost i policiju. Međutim, „Avaz“ je objavio fotografiju koja potvrđuje da je kobnog dana, a nakon likvidacije supruge i još tri osobe, okružen policijom, počinio samoubistvo! On se ubio pucnjem u glavu u vozilu BMW koje je bilo parkirano ispred farme u mestu Donja Ledenica.

Nermin Sulejmanović je izvršio suicid i njegovo telo se trenutno nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli. Telo ne želi da preuzme niko od njegove porodice.

Printscren/AvazOsim Nizame Hećimović, Sulejmanović, koji je u Gradačcu sejao strah godinama, ubio je Đengiza i Denisa Ondera, te teško ranio Harisu Onder. Upucao je i Nedima Pamukovića, sina Zijade Vuković Pamuković, Nizamine tetke.

(Pančevac/Blic)

PANČEVO: Pritvor osumnjičenom za silovanje devojke u Alibunaru

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.