PREOBRAŽENSKI DANI U PANČEVU: Ovako je bilo na 26. Fijakerijadi VIDEO

08:50

14.08.2023

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

Ovogodišnja “Fijakerijada “, 26. po redu, a deveta u organizaciji Mesne zajednice “Gornji grad”, označila je početak manifestacije „Preobraženjski dani“. Ova tradicionalna manifestacija privukla je ljubitelje fijakera i paradnih konja iz svih krajeva, nudeći im priliku da uživaju u još jednom spektaklu, prenosi TV Pančevo.

Sa više od 80 takmičara koji su se nadmetali u raznim disciplinama tokom “Fijakerijade”, ova manifestacija je postala omiljeni događaj među zaljubljenicima u fijakere i paradne konje. Učesnici, ne samo da se takmiče, već i uživaju u druženju i razmeni iskustava.

Organizacija “Fijakerijade” je rezultat saradnje Mesne zajednice “Gornji grad” i Konjičkog kluba „Pančevac 1926“, čiji tereni su bili domaćin ovog događaja. “Fijakerijada” na pančevačkom hipodromu nije samo sportsko takmičenje, već i prilika za očuvanje tradicije i kulture vezane za fijakere i konje.

Ovogodišnja “Fijakerijada” je još jednom dokazala svoj značaj i privukla mnoge zaljubljenike u ovu autentičnu formu prevoza i konjičkih veština.

(Pančevac/TV Pančevo)

UBEDLJIVA POBEDA SUBOTIČANA Spartak savladao Železničar sa 3:0! Evo šta kažu šefovi stručnog štaba oba tima VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.