VIDELI SMO SRBIJANKU, A SADA JE ŽELJKO MITROVIĆ PREDSTAVIO I SRBU Uskoro će biti pušten na GLAVNA TV! Evo kako izgleda i kako zvuči VIDEO

11:24

10.08.2023

Podeli vest:

Instagram/Željko Mitrović

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović juče je najavio još jedan novi medijski projekat, koji će nositi naziv „Glavna TV“.
Željko Mitrović je pratiocima na instagramu juče predstavio prvog od 20 digitalno-avatarskih novinara informativne redakcije, a koja će voditi program pod imenom “Važne vesti” , njeno ime je Srbijanka N.

Sada je predstavio i drugog od 20 digitalno-avatarskih novinara informativne redakcije, koji će, takođe, voditi program pod imenom Srba.

– Juče sam predstavio Srbijanku, a danas ću Srbu, muškog digitalnog-avatar novinara, koji će uredjivati i voditi “Važne vesti” na mom novom tv kanalu “Glavna tv” koji puštam u septembru u Srbiji, BiH i CG! Kao zagrevanje pred početak rada kanala “Glavna tv” Srba i njegove “Važne vesti” preneli su moj autorski tekst pod naslovom “Progres ne sme da stane” – napisao je vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

 

ŽELJKO MITROVIĆ SE BAŠ DOBRO ZEZA  Neotesana devojka, iznudži se pored mog kreveta i UGAZIM U TO! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.