VAŽNO OBAVEŠTENJE PANTRANSPORTA: Evo gde će biti izmenjena trasa kretanja gradskih linija zbog rekonstrukcije pružnog prelaza

14:08

03.08.2023

Podeli vest:

Foto: MIlan Šupica

Pantransport obaveštava da će, usled rekonstrukcije pružnog prelaza u ulici Žarka Zrenjanina, a koja će prema rečima nadležnih trajati od sutra, 04.08. od 7 sati do završetka radova, koji se očekuje 10.08. do 17 sati, izmeniti trasu kretanja gradskih linija prema južnim naseljenim mestima u oba smera kretanja.

Vozila na linijama 8 Tesla – Starčevo, 14 Kotež 2 – Omoljica, 25 Pančevo AS – Banatski Brestovac i 27 Pančevo AS – Ivanovo saobraćaće sledećom trasom:

  • Iz centra grada prema naseljenim mestima ulicama Žarka Zrenjanina, Prvomajskom, Radivoja Koraća, zatim će iz ulice 7. jula skretati levo u Spoljnostarčevačku (kod „Crne mačke“) i nastavljati dalje svojim redovnim trasama;
  • U smeru iz naseljenih mesta prema centru grada i dalje prema Tesli (linija 8) i Kotežu (linija 14) vozila će iz Spoljnostarčevačke ulice skretati desno u 7. jula (kod „Crne mačke“), a zatim će se kretati ulicama Radivoja Koraća, Prvomajskom, Žarka Zrenjanina i dalje redovnim trasama.
  • Van upotrebe naći će se stajalište kod „Staklare“ u oba smera.Takođe i stajalište kod „Crne mačke“ u smeru ka centru grada, umesto kojeg će putnici moći da koriste alternativno stajalište u ulici 7. jula koje se nalazi u neposrednoj blizini raskrsnice sa ulicom Spoljnostarčevačkom.

ELEKTRODISTRIBUCIJA PANČEVO: Isključenja struje za petak, 4. avgust

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.