LJUBAVI SREĆAN ROĐENDAN, VOLIM TE! U gradu na Moravi pojavio se neobičan bilbord! Čačanka oduševila svojim postupkom! FOTO

19:52

19.07.2023

Podeli vest:

RINA

Čačak – Dok svakodneno na bilbordima možete da vidite reklame za sladolede, nameštaj i svašta nešto još, jedan bilbord postavljen u Čačku mnoge je ostavio bez teksta.

Najlepša poruka ljubivi ispisana je na njemu i svima je izmamio blagi osmeh na licu tokom ovog vrelog tropskog dana.

Jedna Čačanka odlučila je svojoj ljubavi da čestita rođendan na neobičan način i postavila je bilbord na kom je ispisana čestitka.

– Za pravu ljubav je potrebna hrabrost. Rekli smo zauvek, zar ne? A, ja tebi uz našu pesmu od Lexington benda Dugujem ti sebe, želim srećan rođendan, znaš ko te voli najviše, želela je da poruči ova zaljubljena Čačanka čiji identitet je poznat redakciji agencije RINA, ali je ona ipak želela da ostane anomina.

RINA

Njen potez izazvao je pozitivne reakcije kod svih koji su ovaj bilbord videli, a ona je svoj potez objasnila time da je ljubav pokreće i da je za voljenu osobu spremna sve da učini.

– Cenite život, samo je jedan. Ja sam neko ko sebe daje u svemu 100 posto maksimalno, i kad volim – volim svim srcem, i nek svi stanu protiv mene ja sam uporna i ne odustajem, izjavila je ova ova zaljubljena Čačanka.

 

(Pančevac/RINA)

IMAM 24 GODINE A NIKAD NISAM IMAO DEVOJKU Mladi pančevački tiktoker šokirao sugrađane! Unajmio bilbord za oglas o kom se priča u celoj Srbiji! VIDEO

VELIKA SVETINJA U SAMOM SRCU ARILJA: Crkva Svetog Ahilija odoleva vekovima, u njoj se nalazi ČUDOTVORNA IKONA Plavog anđela

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.