ROGAN: Železničar će imati zapaženu ulogu u superligaškom društvu

09:25

13.07.2023

Podeli vest:

Printscreen/TVPančevo

Predrag Rogan, trener Železničara zadovoljan je kompletnim pripremama na Zlatiboru, mada je njegva ekipa posle sigurnog vođstva protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice došla do remija 3:3.

– U prvom poluvremenu utakmice protiv Radničkog SM maksimalno smo kontrolisali igru, imali smo i nekoliko dobrih šansi. Žao mi je što taj deo nismo ubedljivije rešili. Drugi deo meča od 60 minuta, dobro smo počeli. Imali smo par situacija da odigramo kvalitetnije u tih šesnaest metara. Napravili smo greške, koje nisu svojstvene superligaškoj ekipi. Naročito u zonama gde smo ih pravili. Pod hitno moramo da reagujemo. Ono što volim da kažem za mene ne postoji prijateljska utakmica, jer je svaka selektivna. Neki igrači su opravdali očekivanja, drugi nisu. To će biti naša interna analiza – rekao je Predrag Rogan, trener Železničara.

Pančevce u petak očekuje još jedna utakmica protiv Rudar, a po povratku sa Zlatibora još dve.

– Železničar će biti ozbiljan superligaš u narednom periodu. Pokazali smo da imamo kvalitetan tim, kada nam se priključe I ostali igrači koji nisu igrali, kao I Voja Stanković, Dario Grgić bićemo još jači. Sa Stankovićem nismo želeli da rizikujemo jer je odradio tek nekoliko treninga. Ekipa će igrati zapaženu ulogu u superligaškom društvu.

Tim za novu sezonu može da se nasluti, međutim Rogan ne želi još da “otkriva” karte.

– Noge su još uvek teške, baš kao što su I same pripreme, ali tome I služe da kasnije budemo spremni. Ova faza pripema je bila važna I na mentalnom nivou da pokažemo koliko smo spremni – zaključio je Rogan.

(Pančevac/TV Pančevo)

SKIPER VARGA OTVORENO ZA PANČEVAC O IZAZOVU KOJI GA ČEKA: Spremamo se za Roleks kup na Malti! Trka traje šest dana i šest noći! SREĆNO, KAPETANE!

SPREMA SE NAJVEĆA TRUBAČKA FEŠTA NA SVETU Ove godine u Guči i predsaborski dani na kojima će pevati Aleksandra Prijović i Aco Pejović!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.