PRVI PORAZ ŽELEZNIČARA Pančevci izgubili od Zvijezde iz Bijeljine 1:0! FOTO

18:02

07.07.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

U 4. prijateljskoj utakmici fudbaleri Železničara pretrpeli su prvi poraz. Izgubili su na Zlatiboru od Zvijezde iz Bijeljine sa 1-0 (0:0).

Pančevačka ekipa bila je bolji rival u prvom poluvremenu, ali nije iskoristila svoje dve prilike za postizanje pogotka. U nastavku meča Zvijezda stiže do vođstva i to u 54.minutu preko Račića. U 60. minutu trener Pančevaca Predrag Rogan zamenio je kompletan tim i u igru je ušlo novih 11 igrača, ali nije se mnogo toga promenilo na terenu.

Na ovom meču uočene su možda i prve slabosti koje treba ispraviti, a to je igra posle prekida i pravovremeno zatvaranje protivničkih napada po bokovima. Stručni štab Železničara imaće šta da kaže svojim igračima, a uočene greške moći će da isprave već u utorak 11. jula kada će u kontrolnoj utakmici odmeriti snege protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice sa kojim je vojevao bitke prošle sezone u Prvoj ligi Srbije.

(Pančevac/G.J.)

VAŽAN DEO TIMA ŽELEZNIČARA Mateja Zuvić ozvaničio saradnju sa pančevačkim klubom! Dodatno pojačanje je i napadač David Ivić! FOTO

ODLOŽENA UTAKMICA ŽELEZNIČAR PROTIV BANJALUČKOG BORCA Veliko interesovanje za ovaj susret! Prenos na TV Pančevo sutra od 10 sati!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.