EXIT ĆE ISPISATI STRANICE SVETSKE FESTIVALSKE ISTORIJE Biće prvi festival otvoren iz svemira!

16:33

30.06.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: division_ooh

Exit će biti prvi festival u svetu otvoren iz svemira 6. jula, u saradnji sa Komitetom za razvoj svemirskog programa, naveli su danas organizatori.

Exit’ će sa ‘Gorki List glavne bine’ još jednom ispisati stranice svetske festivalske istorije, ali i poslati važnu poruku iz svemira čovečanstvu“, kaže se u saopštenju.

„Exit“ je najavio da će uvertiru u ceremoniju napraviti filantrop, motivacioni govornik i osnivač globalnog brenda Onnit Obri Markus (22:30) na Glavnoj bini.

Kako je najavljeno, početak „Exit“ festivala će biti obeležen i „drevnom kakao ceremonijom“, praćenom nastupom Sarasvati Druna benda (19:30) na „Pačamama“ bini, a nastaviće se „magičnim performansom alhemičarke zvuka“ Vilane Markus (21:00) na „Mts dens areni“.

Tokom festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula nastupiće Prodiži (The Prodigy), Vu tang klan, Skrileks, Aleso i brojni drugi.

 

(Pančevac/Dnevnik.rs)

MLADI VUK SKRUŠIO SVE ADRENALISKE GRANICE Neverovatna šetnja na krilu aviona u letu, visoko iznad kopna dok pilot izvodi akrobacije! FOTO i VIDEO

OBAVEZNO ZAPIŠITE OVIH 7 DATUMA Astrolozi otkrivaju najsrećnije dane u julu! Evo šta kažu zvezde!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.