DO SLEDEĆEG LETA, SPORTSKI POZDRAV Sve pohvale za turnir u malom fudbalu PANČEVO 2023

10:18

27.06.2023

Podeli vest:

Facebook/Turnir u malom fudbalu Pancevo /Ivan Stopulj
Ovogodišnji turnir u malom fudbalu „Pančevo 2023” u potpunosti je opravdao očekivanja ljubitelja igre „na petoparcu”. Svi mečevi su odigrani na Sportskom centru „Mladost”, u sjajnoj atmosferi i uz prusustvo velikog broja gledalaca, a najbolji timovi su osvojili i vredne novčane nagrade.
Takmičenje na trinaestom turniru započele su 24 ekipe, raspoređene po grupama, a potom su se najuspešniji i najsrećniji u „nokaut fazama” borili za plasman u samu završnicu.
Kao po pravilu, finalno veče, u kome su se četiri najbolja tima borila za titulu prvaka, privuklo je najveću pažnju.
U prvom polufinalnom duelu „Incognito tim” je sa 6:1 savladao ekipu „Soccerbet” iz Smedereva, a potom je „Patrinus trans” s 3:2 nadvisio ekipu „GSP Beograd”. U meču za treće mesto „GSP Beograd” je bio bolji od Smederevaca, savladavši ih s 5:4, a u velikom finalu, u borbi za pehar namenjen šampionu, „Incognito tim” je bio ubedljiv protiv ekipe „Patrinus trans”, pa je trijumfovao sa 7:1.
Za najsigurnijeg golmana na turniru izabran je Miloš Lazović, a titulu najboljeg igrača i najefikasnijeg strelca poneo je Nikola Jevtić.
Pobednička ekipa igrala je u sastavu: Duško Stamenović, Nikola Lazarević, Nikola Jevtić, Vukašin Ivić, Nikola Vasković, Mladen Đorđević, Srđan Stojković, Miloš Lazović, Žarko Matić, Igor Aranitović, Vladimir Pajković i Milan Šušnjar, a boje vicešampiona branili su: Nikola Mitanovski, Stefan Đukić, Kristijan Bundra, Vladimir Trajčevski, Goran Stojanovski, Ognjen Pajković, Petar Čučak, Aleksa Stojanović, Božidar Simić, Marko Lukić i Dušan Mitkovski.
– Završen je trinaesti turnir u malom fudbalu „Pančevo 2023”. Organizacioni odbor turnira zahvaljuje svim učesnicima na fer igri, gledaocima koji su svakodnevno, u velikom broju, pratili utakmice, sponzorima koji su obezbedili finansijska sredstva i svima koji su na neki način pomogli da se održi ova manifestacija. Do sledećeg leta, sportski pozdrav – rekao je direktor pančevačkog turnira Ivan Štopulj.
Prvoplasirana ekipa je, uz pehar, nagrađena i s 300.000 dinara, vicešampionima je pripalo 70.000, a osvajači trećeg mesta su sa Sportskog centra „Mladost” otišli s 30.000 dinara.
(Pančevac/ Foto: Facebook/Ivan Stopulj)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.