GRAD PANČEVO NAGRADIO 27 NAJBOLJIH STUDENATA: Svaki dobio po 35.000 dinara, vaučer za katamaran i dela pančevačkog umetnika Vuka Vučkovića

14:11

26.06.2023

Podeli vest:

Najboljima studentima Pančeva danas su uručene nagrade u prostorijama Gradske uprave Pančevo. Uslove konkursa ispunilo je 27 studenata, a svaki od njih je dobio po 35.000 dinara, vaučer za vožnju katamaranom i rokovnik i puzle istaknutog pančevačkog umetnika Vuka Vučkovića.

Grad Pančevo, Kancelarija za mlade i Regionalni centar za talente Mihajlo Pupin nastavili su tradiciju novčanog nagrađivanja najboljih studenta. Ove godine je za tu svrhu odvojeno oko milion dinara.

Foto/Pančevac

Ove godine studentima je nagrade uručila Marija Jević, članica Gradskog veća Grada Pančeva zadužena za kulturu i omladinu, koja je rekla da im se divi, i da se uzda u njih.

„Studenti su uvek bili ona kreativna snaga koja menja svet, a naših 27 studenata su najbolji među njima. Divim im se, i uzdam se u njih. Ove godine smo napravili jedan mali iskorak i pored novčane nagrade koja pojedinačno iznosi 35.000 dinara, svako od studenata je dobio i rokovnik i puzle našeg istaknutog pančevačkog umetnika Vuka Vučkovića, kao i vaučer TOP-a za vožnju katamaranom“, otkrila je Marija Jević.

Foto/Pančevac

Ona je dodala i da su studenti uvek bili oni koji menjaju svet nabolje.

„Naše nagrade i pokloni su mali znak pažnje da grad misli na njih. Volela bih da ostanu u našem gradu i ovde dosanjaju svoje snove. Učinićemo sve što je u našoj moći da tako i bude jer Pančevo je njihovo, i oni su duša ovog grada“, istakla je Jević.

Foto/Pančevac

Da neki od studenata definitivno planiraju da ostanu u Pančevu za „Pančevac“ je potvrdio i Miloš Carević, student Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, čija je prosečna ocena 9.90.

„Planiram da ostanem u Pančevu jer se otvorio hotel. Turistička organizacija Pančeva ima dobar potencijal za razvoj grada tako da imam resurse da radim i napredujem. Planiram da upišem i master studije na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam. Želim da iskoristim ovu priliku i javno se zahvalim gradu. Divno je kada neko ceni rad i trud, divno je kada si primećen, to uvek podstiče na dalje razvijanje“, zaključio je Miloš.

(Pančevac/Ana Vugrinec)

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.