DECA OTVORILA SEZONU KUPANJA NA BAZENU NA STRELIŠTU: Voda je topla, ali umesto pet dana dolazićemo tri! Tata kaže da je cena ulaznice previsoka

12:25

20.06.2023

Podeli vest:

Pančevac

Danas je počeo sa radom otvoreni bazen na SRC „Strelište“  u Pančevu. Gužve nema a posetioci kažu da je voda baš kako treba – ni previše hladna, ni previše topla. Ipak, ono što većinu njih muči su nove cene ulaznica koje su ove godine duplo skuplje.

Pančevac

M.N., učenik druge godine Mašinske škole u Pančevu, kaže da svakog letnjeg raspusta dolazi na bazen sa društvom i uživa u kupanju, sunčanju, odbojci na pesku i košarci. Jedino što ga muči je cena ulaznice.

„Jedva sam čekao da se otvori bazen.  Sve je super osim cene ulaznice koja je duplo skuplja u odnosu na prošlu godinu. Ne znam da li ću moći da dolazim svakog drugog dana ali mi je drago što je konačno lepo vreme i što ću uživati sa drugovima“, kaže M.N. za „Pančevac“.

Pančevac

„Ovde sam sa drugaricama, planirale smo da ceo dan provedemo na bazenu. Prošle godine sam dolazila pet dana nedeljno, ali ove godine ću samo tri jer tata kaže da je cena ulaznice previše“, rekla je N.L., učenica osnovne škole „Bratsvo Jedinstvo“ iz Pančeva.

Ona je dodala i da je osveženje ponela od kuće jer nije znala kakve će cene biti na bazenu.

„Nisam znala da li su se povećale cene soka, palačinki i hot dogova, ponela sam hranu od kuće. Koliko vidim nisu ih povećavali“, objasnila je N.L.

Pančevac

I ove godine otvoreni bazen je opremljen odgovarajućim tuševima, toaletima i kabinama za presvlačenje. Kraj bazena su i spasioci, a posetiocima su na raspolaganju i teren za odbojku na pesku i košarkaški teren.

Kako je istaknuto na zvaničnom sajtu JKP „Mladost“ Pančevo, kvalitet vode otvorenog bazena kontroliše Zavod za javno zdravlje Pančevo 2 puta nedeljno, a redovno se ispituje i bakteriološka i hemijska ispravnost vode.

 

Pančevac

Građani će moći da koriste otvoreni bazen svakoga dana od 10 do 18 časova.

 

 

CENOVNIK:

Dnevna karta za odrasle: 320,00 dinara

Dnevna karta za decu (do 10 godina starosti): 230,00 dinara

Set od deset karata za odrasle: 2.720,00 dinara

Set od deset karata za decu (do 10 godina starosti): 1.750,00 dinara

Hot dog: 200,00 dinara

Hot dog (2 viršle): 300,00 dinara

Granita sok: 150,00 dinara

 

(Pančevac/Ana Vugrinec)

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.