STIŽE VELIKO POJAČANJE: Predrag Rogan novi trener Železničara

14:18

13.06.2023

Podeli vest:

G.J.

Naš novi superligaš u fudbalu Železničar dobio je novog šefa stručnog štaba. To je Predrag Rogan koji ima dosta iskustva u vođenju superligaških ekipa, a do sad je vodio Rad, Palić, Zemun, Mačvu, Spartak, Napredak, Ujpeš, TSC-a i Voždovac. Od 2021. godine bio je šef stručnog štaba uzbekistanskog superligaša Dinama. 

Predsednik Železničara Zoran Naunković se zahvalio svim dosadašnjim trenerima koji su doprineli da klub ostvari istorijski uspeh, a to su Igor Savić, Tomislav Sivić i Vladimir Gaćinović.
– Doveli smo novom trenera koji će svojim iskustvom i znanjem doprineti da naš klub postane stabilan superligaš. U planu nam je dovođenje 5-6 pojačanja i da zadržimo okosnicu tima. Na dvonedeljne pripreme na Zlatibor ekipa će otići 30. juna- rekao je Naunković.

Novi šef stručnog štaba Predrag Rogan zahvalio se upravi kluba na ukazanom poverenju:
– Čast mi je što ću biti član ovakvog jednog kluba koji iz dana u dan sve više napreduje. Upoznat sam sa postojećom ekipom, jer sam posećivao neke utakmice. Očekujem dobar rad i dobre rezultate u Super ligi-rekao je Rogan.
Železničar je dobio licencu za igranje svojih mečeva na Sportskom centru „Mladost”, tako da će Pančevci od 22.jula kad počinje prvenstvo moći u svom gradu prvi put da uživaju u superligačkim mečevima.

(Pančevac/GJ)

PAZI, SNIMA SE: Raspored zatvaranja ulica u centru Pančeva zbog snimanja filma Citadel 2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.