POZNATO STANJE RANJENIH POLICAJACA IZ SOMBORA: U samoodbrani pucali na napadača koji je još uvek u bolnici

15:34

08.06.2023

Podeli vest:

printscreen/RTS

Mladi somborski policajci, pripadnici Odreda žandarmerije, Đuro Keča i Dragan Mićić, na koje je, dok su bili na dužnosti i pokušavali da spreče porodično nasilje, pucao Petar V. (62), trenutno se oporavljaju i nisu životno ugroženi.

Oni su u samoodbrani ranili napadača, koji je još u Opštoj bolnici u Somboru, pod stalnim policijskim nadzorom i čim bude spreman biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

On se sumnjiči da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilje u porodici.

– Osumnjičeni je najpre izvršio krivično delo nasilje u porodici tako što je u prostorijama kuće pretio supruzi, a potom ispalio jedan hitan iz pištolja marke „bereta“ u zid u kući, nakon čega je snaja osumnjičenog pozvala policiju – kažu u Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Prilikom intervencije pripadnika PU Sombor, kojima su se pridružili i pripadnici Žandarmerije, Vorkapić je na policiju ispalio najmanje četiri hica. Dvojici pripadnika Žandarmerije je naneo povrede, posle čega su pripadnici Žandarmerije u samoodbrani ranili osumnjičenog koji je hospitalizovan i operisan u Opštoj bolnici u Somboru sa povredama u predelu ruku. Osumnjičeni je i dalje u bolnici na intenzivnoj nezi, te će biti lišen slobode čim bude otpušten iz bolnice.

UŽAS U SOMBORU: Muškarac pretio supruzi, pa zapucao na patrolu, ranjena dva policajca i napadač

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA PUCNJAVE U SOMBORU Pretio supruzi da će je ubiti, pa upucao policajce! Oni uzvratili u samoodbrani FOTO

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.