NE PROPUSTITE: Festival ŠOPSKE SALATE u subotu peti put u Pančevu

11:35

08.06.2023

Podeli vest:

Pixabay

Peti festival šopske salate biće organizovan u subotu od 17 časova u parku Barutana, nedaleko od šoping centra „Big”. U okviru manifestacije organizuje se takmičenje u izboru najbolje šopske salate, a organizatori navode da će specijalni žiri ocenjivati izgled, ukus, miris, ali vrednovaće i sveopšti utisak.

Udruženje građana bugarske nacionalne manjine „Šopsko oro” iz Pančeva je organizator događaja, a njihov predsednik Ljubinko Markov kaže da će se takmičari svoje uzorke izlagati u porcijama od po pola kilograma.

Do sada je prijavljeno desetak ekipa, ali je prijavljivanje i dalje u toku, te svi koji žele da učestvuju mogu se javiti na telefon 064/642 10 81. Organizatori kažu da je jedini uslov za učešće da sami nabave materijal za salatu, a na njima je da obezbede orkestar i piće.

Posetioci će u zabavnom delu programa imati prilike da uživaju uz KUD „Kolan” iz Beograda, mažoretkinje „Lavice” iz Pančeva i pesnikinju Violetu Pačevski.

(Pančevac/Dnevnik)

PRVI SRBIN KOJI JE BIO ZVEZDA EVROPSKOG I SVETSKOG FILMA: Govorio je 5 jezika, a pisao je isključivo ĆIRILICOM

RUŽE SU VAM UVELE Ova namirnica koju imate u frižideru oporaviće ih! SJAJAN TRIK

ZANIMLJIVOSTI Otkrivena nova vrsta ORHIDEJA sa cvetovima koje liče na staklo! Cvetova mogu biti beli, ružičasti, ljubičasti ili žuti! VIDEO

BIVŠI KOŠARKAŠ DEJAN DRAGIĆEVIĆ U RAKOVICI GAJI BANANE: Rađa svake četiri godine, a evo kako održava drvo! Ima čak 500 TROPSKIH BILJAKA VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.