BOGDAN JELAČA OSVOJIO TITULU PRVAKA SRBIJE: TK Tamiš opet sjajan organizator, na redu je Kup Srbije! FOTO

08:23

08.06.2023

Podeli vest:

Pančevac

TK Tamiš je u nedelju, 4. juna, po trideseti put uspešno organizovao trku sprint triatlona u našem gradu. Ove godine samo takmičenje je kategorizovano i kao državno prvenstvo, pa su se domaćini potrudili da sve na stazi i oko staze prođe u najboljem redu. U tim namerama su bili odlični jer nije bilo nijednog prigovora učesnika, sudija i službenih lica na trci.

Pančevac

Pored sjajne organizacije ovako velikog i značajnog takmičenja, Triatlon klub Tamiš iskazao se i u sportskom smislu, pa je svoju bogatu riznicu trofeja upotpunio novim odličjima.

Naš sugrađanin Bogdan Jelača, mladi takmičar, po stažu još uvek junior, zauzeo je prvo mesto u apsolutnoj konkurenciji i tako osvojio titulu prvaka Srbije u triatlonu na sprint distancama. To je izvanredan rezultat mladog Jelače, koji je iza sebe ostavio takmičara iz Hrvatske Lukasa Padmosoekarta i takmičara kluba 11TRI Bgd, takođe Pančevca, Nikolu Medana.

Pančevac

Bogdan Jelača je ovim trijumfom pokazao da je u odličnoj formi, da se vredno treniranje i posvećenost isplate i da u budućnosti od njega tek treba očekivati sjajne rezultate.

U ženskoj konkurenciji najuspešnija je bila Iva Pavlović iz kluba KES Kragujevac, dok su trku iza nje završile klupske drugarice, članice kluba TriOgyRacing iz Novog Sada Natalija Šešlija i Miona Bošković.

Trka tradicionalnog Pančevačkog triatlona imala je i međunarodni karakter jer su nastupili takmičari iz: Makedonije, Hrvatske, Bugarske, Rusije i Nemačke.

Prateći program su bile trke pionira i kadeta, u kojima su najmlađi članovi Tamiša bili veoma uspešni, a zapažene rezultate ostvarili su i veterani.

Pančevac

Zlatne medalje u svojim starosnim kategorijama osvojili su stariji triatlonci Danijela Stanković, Marko Janković i Marjan Lukić, srebrom su se okitili Vladislava Milčić i Milutin Petković, a bronzu je zaradio Dušan Lukić.

Mlađi kadet Petar Savić i junior Luka Gligorić osvojili su vicešampionske titule, a bronzane medalje su zaslužili: pioniri Mia Kajalić, Miodrag Tomić, Mateja Kajalić, kadetkinja Nađa Stančul, junior Marko Gligorić i mlađi senior Jovan Supurović.

Naredno iskušenje za članove Tratlon kluba Tamiš na programu je 18. juna. Tada će na Srebrnom jezeru biti održana trka Kupa Srbije.

(Pančevac)

NAŠI ŠAMPIONI! PANČEVAČKI FUDBALERI DINAMA OSVOJILI KUP VOJVODINE U finalu ubedljivo savladali TSK iz Temerina! Pogledajte slavlje sa navijačima! VIDEO

JOŠ JEDAN USPEH PANČEVKE LARE LAZIĆ Mlada teniserka Dinama osvojila bronzu na Kupu Srbije!

PRO:ITATE JOŠ NASLOVA U NOVOM BROJU NEDELJNIKA PANČEVAC KOJI ĆE OD PETKA BITI NA KIOSCIMA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.