TRAGEDIJA U NASELJU KOTEŽ U PANČEVU: G.A.B. (51) nožem presudio sinu G.A.A. (9) i supruzi G.O.B. (50), pa se obesio! Prošle godine došli iz Rusije

09:45

06.06.2023

Podeli vest:

MUP

Muškarac srednjih godina ubio je  nožem, dete i suprugu, a potom se obesio u stanu u Pančevu. Kako Blic saznaje, sumnja se da je G.A.B. (51) nožem presudio sinu G.A.A. (9) i supruzi G.O.B. (50), pa se obesio.

Zločin se dogodio u ulici Oslobođenja u naselju Kotež u Pančevu.

Prema informacijama sajta Telegraf, pored tela sina i majke nađen je krvavi nož.

Tužilac Višeg tužilaštva u Pančevu naredio je obdukciju.

– Dežurna zamenica javnog tužioca je izašla na mesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je da sudsko – medicinsku obdukciju beživotnih tela, analizu tkiva tela na prisustvo opojnih droga, alkohola i lekova na bazi sedativa – kažu iz tužilaštva.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o ruskim državljanima. Zločin su prijavile komšije.

– Bili su mirni. Nismo ih često viđali. Čuli smo da imaju povrede od noža po vratu. Kažu da je bilo mnogo krvi u stanu – priča jedan od komšija.

Kako saznaje „Telegraf.rs“, oni su prošle godine došli iz Rusije. Imali su urednu boravišnu dozvolu. Iz te porodice nije bilo prijava za remećenje javnog reda i mira.

 

STRAVIČNO PORODIČNO NASILJE U KOVAČICI I. Š. (32) fizički nasrnuo na oca (64)! Udarao ga rukama po glavi i pretio smrću! Određen mu pritvor!

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.