PREMIJERKA BRNABIĆ: U toku dana razgovor sa predsednikom Vučićem o njegovom prisustvu sednici Vlade

10:15

05.06.2023

Podeli vest:

printscreen/Instgaram/anabrnabic

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će se u toku dana sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, sa kojim će razgovarati o njegovom prisustvu na sednici Vlade u četvrtak, 8. juna.

Brnabić je, gostujući na televiziji Hepi, izjavila povodom zahteva sa protesta „Srbija protiv nasilja“, za smene ministara u njenoj vladi, da „nema problem da podnese ostavku“.

– U četvrtak je sednica Vlade, spremali smo se juče, spremaćemo se danas. Ni u jednom trenutku nemam problem sa tim da podnesem ostavku kao predsednica Vlade i da idemo na izbore, predsednik Vučić zna za to – rekla je Brnabić.

Govoreći o radu Vlade na čijem je čelu, navela je da su „radili i radiće svaki dan najbolje što umeju“, kao i da „nikakav problem“ nije i da odu u opoziciju.

– Ono što je meni najneverovatnije u čitavom igrokazu koji se pravi u Srbiji je da se mi nečega plašimo. Znam da se Aleksandar Vučić ne plaši, znam da se ja ne plašim ničega, ne znam čega bismo se plašili –  kazala je Brnabić.

PRELAZNE VLADE NEĆE BITI DOK SAM JA ŽIV Predsednik Vučić o zahtevima protesta: Mogu beogradski izbori, ali biće još nekih

I SENKE NAŠE, I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE SA NEPRIJATELJIMA SRBIJE Predsednik Vučić: Hvala narode na podršci!

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.