CRVENI KRST PANČEVO: Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi u sklopu obeležavanja Dana policije!

13:42

02.06.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije službenici Policijske uprave Pančevo će učestvovati u vanrednoj akciji dobrovoljnog davanja krvi koja je organizovana u ovu svrhu. Niz manifestacija, kao i akcije dobrovoljnog davanja krvi za cilj imaju približavanje rada policije građankama i građanima. Human gest davanja krvi govori tome u prilog.

Transfuziomobil, savremeno opremljeno namensko vozilo za prikupljanje krvi na terenu, biće parkirano u ponedeljak 05.06.2023. u terminu od 9.00 do 12.00 ispred Policijske uprave Pančevo u ulici Miloša Obrenovića 1.

Ovim putem pozivano i naše sugrađanke i sugrađane da dođu i daju krv i na taj način podrže vanrednu akciju prikupljanja krvi u Pančevu, kako bi pomogli onima koji čekaju našu pruženu ruku.

Podršku akciji dobrovoljnog davanja krvi mogu da daju sve zdrave osobe, starosti od 18 do 65 godina. U našoj zemlji muškarci mogu dati krvi svakih 12, a žene svakih 16 nedelja.

Molimo da propratite ovaj događaj kao i da ovu informaciju, na Vama prikladan način, učinite dostupnom javnosti čime zajedno doprinosimo stabilnom stanju rezervi krvi u zemlji.

(Pančevac)

ELEKTRODISTRIBUCIJA PANČEVO: U subotu će bez struje ostati deo potrošača u Pančevu

NOVI TRIPL DABL JOKIĆA I OBOREN REKORD STAR 25 GODINA! Denver poveo u finalnoj seriji protiv Majamija! VIDEO

POSEČENA CRVENOLISNA BUKVA U OMOLJICI: Od ovog spomenika prirode napraviće pravo umetničko delo! FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.