SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U PANČEVU 1. JUNA: 34 poslodavaca ponudiće oko 265 slobodnih radnih mesta

16:30

30.05.2023

Podeli vest:

Grad Pančevo

Grad Pančevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2023. godinu, organizuje Sajam zapošljavanja 01. juna od 11 do 13 sati, u ulici Vojvode Živojina Mišića (Korzo), a u cilju povećanja vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u Pančevu.

Na Sajmu će se predstaviti poslodavci koji učestvuju u raspisanim merama Grada i Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala Pančevo, kao i poslodavce koji nameravaju da zaposle nove radnike.

Očekuje se učešće 34 različitih poslodavaca koji će oglastiti oko 265 slobodnih radnih mesta.

Zainteresovanim sugrađanima će na štandu Grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivom koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „Samozapošljavanje“ (sredstva za otvaranje privrednog društva ili preduzetničke radnje, nabavku opreme i adaptaciju prostora), meru aktivne politike zapošljavanja Stručna praksa, Javni radovi za kategoriju teže zapošljivih lica, kao i o Projekatu „Odskočna daska“. Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje biće na raspolaganju informacije o uslugama i programima koje pruža ova ustanova.

DANAS JE RUŽINA ULICA ISPUNJENA PESMOM, SMEHOM I RADOŠĆU! Pogledajte veselje koje su priredili maturanti Mašinske škole! FOTO i VIDEO

NOVA OPREMA ZA HITNU POMOĆ: Rezultat saradnje KUD „Abrašević“ i Doma zdravlja Pančevo! SRCE SE IMA DA SE DAJE SVIMA

(Pančevac)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.