KAKO JE DANIJELA IZ PANČEVA ZAVELA NBA ZVEZDU: Nudio joj milion dolara da abortira, a onda je usledio neviđeni obrt! FOTO

14:15

30.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/IG/danielarajic

Danijela Rajić iz Pančeva podstala je planetarno poznata nakon što je uspela da osvoji srce NBA zvezdi Polu Džordžu. Njihova veza bila je veoma turbulentna zbog čega su često bili pod budnim okom američkih medija. Njih dvoje nedavno su stali na ludi kamen i sada žive bajku.

Ipak, njihov početak ljubavi bio je sve samo ne sjajan. Danijela je radila kao go-go igračica, mada neki mediji u SAD tvrde i kao striptizeta na Floridi, u trenutku kada je došlo do susreta između nje i Džordža prilikom njegove posete Majamiju.

Njih dvoje ubrzo su počeli da se viđaju, a posle nekoliko meseci usledio je raskid. Međutim, Danijela je ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo, dok se kod njega probudila velika sumnja. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak devojčicin otac.

Međutim, skandalima nije bilo kraja, dok se ubrzo saznalo da je Pol nudio Danijeli milion dolara da bi abortirala. Zatim je počelo mučno razvlačenje po sudovima, a Pol je želeo da preuzme starateljstvo nad devojčicom.

Ipak, posle mnogo peripetija, svađa i razvlačenja po sudovima njih dvoje su se pomirili i počeli da žive zajedno. U međuvremenu, dobili su dvoje dece, a svoju ljubav krunisali su i brakom.

Venčali su se na intimnoj ceremoniji u Italiji, dok je Danijela tek kasnije podelila zanimljive fotografije sa venčanja, a uprvo tako se i saznalo da su stali na ludi kamen.

Inače, Danijela ima i svoj biznis, a zajedno sa partnerkom košarkaša Patrika Patersona Sarom ima kolekciju kupaćih kostima. Na Instagramu je veoma popularna, a zovu je i srpska Kim Kardašijan.

(Pančevac/Kurir)

ISPOVEST JELENE KARLEUŠE: Razvela sam se zbog nameštaljke Bogoljuba Karića, Bojana nikad nisam prevarila! Evo kako je strika Bogi to uradio! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.