PANČEVKE SE VRATILE IZ SRBOBRANA SA TRI MEDALJE Atletičarke Tamiša na memorijalnom atletskom mitingu osvetlale obraz grada!

08:29

28.05.2023

Podeli vest:

Privatn arhiva

U Srbobranu je juče održan prvi memorijalni atletski miting pod nazivom “Čika Pišta”, u sećanje na legendarnog atletskog trenera, Ištvana Pekalića- Pište.

Organizator takmičenja je bio atletski klub „Srbobran“, a okupilo se blizu 200 atletičara i atletičarki iz Vojvođanskih atletskih klubova.

Atletski klub „Tamiš“, predvođen trenerom Zoranom Kocićem, učestvovao je sa četiri atletičarke i ostvario odličan plasman osvajanjem tri medalje.

U trci atletskih škola B, na deonici od 60m, Milica Slavujac je ubedljivo osvojila prvo mesto i zlatnu medalju sa rezultatom ličnog rekorda od 9,50s.

Nikolina Radovanović je u kategoriji atletskih škola A (U12) na deonici od 60m, trčala kvalifikacije i finalnu trku gde je osvojila drugo mesto i srebrnu medalju sa rezultatom ličnog rekorda od 8,78s.

U kategoriji mlađih pionirki (U14), na deonici od 100m, Nađa Cvetković je trčala prvo kvalifikacije, da bi u finalnoj trci osvojila treće mesto i bronzanu medalju sa rezultatom novog ličnog rekorda od 13,47s. Nađa je za prvom i drugoplasiranom atletičarkom,(osvajačice medalja sa državnog prvenstva) zaostala samo 25 stotinki. Nađa Cvetković je velika nada AK „Tamiš“ za predstojeće prvenstvo Vojvodine i Srbije u disciplinama 60m i 200m.

Dunja Vučković je četvrta prošla kroz cilj u trci na 60m, atletske škole A.

 

(Pančevac)

FUDBALERI ŽELEZNIČARA ISPUNILI OBEĆANJE! U svlačionici grmeo hit Nade Topčagić nakon plasmana u Superligu Srbije! VIDEO

PANČEVO IMA FUDBALSKOG SUPERLIGAŠA! Železničar najbolje sačuvao za kraj! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.