UPRAVA ŽELEZNIČARA POZIVA PUBLIKU: Dođite u subotu da zajedno pozdravimo nove superligaše! FOTO

21:56

25.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/IG/fk_zeleznicar_pancevo

U istoriji kluba iz Pančeva zlatnim slovima ostaće upisana sezona 2022/23. Pod izuzetno ažurnom upravom Železničar je pod vođstvom Vladimira Gaćinovića stigao do velikog uspeha – plasmana u Superligu Srbije.

U poslednjem duelu na domaćem terenu u prvoligaškom društvu Dizelka će dočekati Jedinstvo. Za razliku od Ubljana koji se još uvek bore za baraž, za Železničar ovo je meč bez takmičarskog, ali zato svečarskog karaktera.

– Kao čovek, Pančevac i predsednik kluba hteo bih da se zahvalim svima koji su nas podržavali, a njih je zaista mnogo. Uz užičku Slobodu, OFK Vršac i Železničar su najgledaniji timovi u Prvoj ligi Srbije, što je još jedan pokazatelj da južni Banat voli fudbal. Cilj koji smo ostvarili, odnosno plasman Železničara u Superligu tako se pokazao kao pun pogodak. Hvala svim ljudima iz regiona, jer nam je njihova podrška zaista mnogo značila – rekao je predsednik Železničara Zoran Naunković.

Nadaju se u upravi Pančevaca da će tribine biti pune i u subotu.

– Pozivam sve ljubitelje sporta da u subotu u 17.30 dođu na Sportski centar Mladost i da pozdrave stručni štab i momke koji su ostvarili najveći uspeh pančevačkog fudbala i jedan od najvećih sportskih uspeha, ali i da nam pomognu da sezonu završimo pobedom.
Ne treba sumnjati da će tako i biti, jer Pančevci vole Železničar. Ovo će ujedno biti prilika i da se pozdrave igrači koji su izvojevali veliki uspeh.

– Znamo da nas očekuje teška utakmica, jer je Jedinstvo odličan protivnik koji će boriti za četvrto mesto i plasman u baraž, ali isto tako smo svesni da igramo pred svojom publikom i da ćemo dati sve od sebe da se od naših navijača oprostimo pobedom. Pozivam sve da dođu u našu „Zelenu oazu“ i da uz dobar rezultat proslavimo istorijski uspeh – dodao je jedan od najboljih Željinih fudbalera Luka Petrović.

(Pančevac/Rtvpancevo)

PANČEVCI SE OKITILI SA ČETIRI MEDALJE U VIŠEGRADU Karatisti Dinama osvoji zlato, srebro i dve bronze na međunarodnom turniru!

USPEH KARIJERE HAMADA MEĐEDOVIĆA! Srbija će imati još jednog predstavnika na Rolan Garosu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.