ATLETIČARI TAMIŠA USPEŠNI NA DRŽAVNOM PRVENSTVU Pančevci Sara i Veljko došli do bronzane medalje u Sremskoj Mitrovici!

08:15

23.05.2023

Podeli vest:

AK Tamiš

U Sremskoj Mitrovici 20. maja održano je pojedinačno prvenstvo Srbije u atletici u kategoriji starijih pionira – U16. Organizator državnog prvenstva bio je Srpski Atletski Savez, a učestvovalo je blizu 500 atletičara i atletičarki iz iz cele Srbije.

Atletski klub „Tamiš“ predvođen trenerom Zoranom Kocićem učestvovao je sa dvoje atletičara i ostvario sjajan uspeh osvajanjem dve medalje.

U finalnoj trci pionirki na distancI od 2000m SH, Sara Gagić ostvarila je izuzetan uspeh i plasman, osvajanjem bronzane medalje sa rezultatom novog ličnog rekorda od 11:55,51. Osvajanje bronzane medalje Sare Gagić je veliki uspeh, s obzirom da je Sara mlađa pionirka, a takmičila je u kategoriji starijoj od svoje za pune dve godine. Treba napomenuti da je Sara Gagić šampionka Srbije u kategoriji mlađih pionirki U14.

U istoj diciplini (2000m SH), u kategoriji pionira, Veljko Hrnjez osvojio je takođe bronzanu medalju sa rezultatom novog ličnog rekorda od 11:55,01. Veljko je takođe osvojio bronzanu medalju I na zimskom dvoranskom prvenstvu Srbije u istoj disciplini.

Sara I Veljko su mlade nade AK „Tamiš“, potekli iz škole atletike matičnog kluba, I pravi su naslednici starije klubske drugarice Milice Bunčić najuspešnije atletičarke Pančeva, šampionke I reprezentativke Srbije u atletici.

Atletski klub „Tamiš“ je osvajanjem dve medalje na državnom prvenstvu, najuspešniji klub iz Pančeva.

 

(Pančevac)

NOVE MEDALJE ZA ATLETSKI KLUB PANONIJA: Zlato za Vladimira Mirkova na Prvenstvu Srbije! FOTO

PANČEVAČKE GIMNASTIČARKE USPEŠNE NA PRVENSTVU SRBIJE: Klub „Ruslana“ osvojila srebrnu medalju u vežbi sa čunjevima! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.