NEPONOVLJIV DOŽIVLJAJ RAZGLEDANJA GRADA: U Kikindi održan prvi festival balona! VIDEO

09:42

22.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Vojvodina uživo

Kikinđani su od petka do nedelje imali jedinstvenu priliku da panoramski razgledaju svoj grad iz ptičje perspektive i to iz vazdušnih balona, jer je u ovom gradu održan prvi Festival balona.

Ovu jedinstvenu priliku građanima je pružila Turistička organizacija, kao organizator „balonijade“. Baloni u centru grada bili su postavljeni već u četvrtak po podne, radi razgledanja i fotografisanja, a naredna dva dana na izletištu Staro jezero organizovano je poletanje.

– Letenje je bilo dva puta u toku dana i to u ranim jutarnjim i kasnim popodnevnim satima, jer su tada bili povoljni vremenski uslovi. Nažalost, u subotu po podne letenje nije bilo moguće, jer je pilot procenio da je vetar jak i da nije pogodno za uzlatenja. Vremenske okolnosti procenjivao je isključivo pilot balona. Bilo je veliko interesovanje za letove i imali smo dosta prijava građana, pa smo sve one koji su se ranije prijavili telefonom, nekoliko sati ranije, obaveštavali o tačnom terminu poletanja – saopšteno je iz Turističke organizacije Kikinde.

(Pančevac/Novosti)

NASTAVLJA SE NASTAVA U OŠ VLADISLAV RIBNIKAR: U svakoj smeni biće prisutno šest policajaca!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.