SRBIJA SANJA I SNOVE OSTVARUJE: Velika podrška Pančevaca predsedniku Vučiću

20:15

19.05.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

Veliki broj građana okupio se u Pančevu da dočeka predsednika Aleksandra Vučića. Okupljeni građani svih uzrasta nisu krili zadovoljstvo što su u prilici da pruže podršku politici predsednika Republike i napretku Srbije.

Privatna arhiva

– Došla sam da podržim predsednika Vučića, da živimo još bolje i za bolju budućnost naše dece, kaže za Pančevac sagovornica iz Jabuke.

– Drago mi je što smo se mi Pančevci okupili u ovolikom broju da dočekamo predsednika i da mu kažemo da ima našu podršku, istakao je sagovornik iz Pančeva.

Slične izjave dali su i ostali okupljeni građani sa kojim smo bili u prilici da razgovaramo na velikom narodnom mitingu u Pančevu.

Privatna arhiva

Prema procenama, na skupu je bilo više od 30.000 građana. Predsednik Vučić se na početku obraćanja zahvalio svim prisutnima, i rekao da su mnogi pokušali da spreče održavanje mitinga.

– Mnogo sam srećan što vas vidim u ovolikom broju, i znam da je Srbija budna i da neće dozvoliti novu propast. Da će Srbija pristojnih ljudi nastaviti da se bori. Mi se zalažemo da nastavimo da dovodimo investitore –  kazao, između ostalog, predsednik Vučić.

Atmosfera ispred Gradske uprave Pančevo dokaz je da građani veruju politici predsednika Vučića, koja podrazumeva mir, stabilnost i napredak zemlje i njenih građana.

VUČIĆ POZVAO LJUDE NA SKUP 26. MAJA: Srbiji neophodan najširi pokret naroda! Živela Srbija i vidimo se u Beogradu

UŽIVO VUČIĆ OVACIJAMA DOČEKAN U PANČEVU Vučić: Služim i služiću samo građanima Srbije! Nema povlačenja, nema predaje!

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.