PLES PANČEVAČKIH MATURANATA ODUŠEVIO Pogledajte veličanstvenu igru srednjoškolaca za Ginisa! FOTO i VIDEO

12:37

19.05.2023

Podeli vest:

Radovan Đerić

Kancelarija za mlade grada Pančeva i Dom omladine Pančevo i ove godine organizovali su manifestaciju za maturantkinje i maturante povodom završetka srednjih škola, pod nazivom „Pančevački maturantski ples 2023“. Učestvivali su maturanti iz 9 srednjih škola sa teritorije grada Pančeva.

Milan Šupica

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva je otvorio svečanu manifestaciju i čestitao maturantima završetak srednje škole i poželeo im je da ,,hrabro koračaju kroz život“.

Milan Šupica

Želim vam da kroz život koračate hrabro da budete uspešni, ali pre svega dobri ljudi. Vi ste ponos grada Pančeva ali i naša budućnost. Čestitam vam još jednom završetak srednje škole, ali hoću da vas zamolim da iskoristimo ovaj momenat da se setimo i mladih života koji su nažalost nasilno prekinuti i u njihovu čast da pustimo bele balone, rekao je Aleksandar Stevanović gradonačelnik Pančeva.

Danas u 12 časova počeo je maturski ples širom Evrope i ostaje da se vidi da l’ su uspeli u svojoj nameri da obore svetski rekord i upišu se u Ginisovu knjigu.

(Pančevac)

SREDNJOŠKOLCI IZ PANČEVA I EVROPE POKUŠAĆE DA OBORE SVETSKI REKORD Maturski ples ispred platoa GU 19. maja u podne!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.