RUS PONIZIO ĐOKOVIĆA I SVE ŠOKIRAO! Medvedev: 10 titula Novaka u Australiji ne mogu da se porede sa Nadalovih 14 na Rolan Garosu!

00:04

19.05.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Najbolji ruski teniser Danil Medvedev, kako je rekao, žal zbog toga što je Rafael Nadal potvrdio da neće nastupati na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Međutim, Medvedev je imao i komentar koji se neće svideti Novaku Đokoviću i njegovim fanovima.

Medvedev procenjuje da bi Španac, koliko god da je spreman, bio šampion na Otvorenom prvenstvu Francuske, samo da se pojavio.

– Da, naravno da je loša vest jer ne želite nikoga da otkazuje zbog povrede, da se povlači, a posebno ne Rafa. Ako pričamo o favoritima, da, stanje se menja. I da je rekao 95 odsto sam siguran da neću igrati, i dalje bi bio favorit – rekao je Medvedev i dodao:

– Tužne vesti. Srećan sam zbog toga što će pokušati da se vrati. Čuo sam da nije siguran kada bi se vratio igri i treninzima, ali želi da se vrati najdalje do početka naredne godine. Mislim da svi želimo da ga vidimo ponovo na terenu. Makar još nekoliko godina dok ne odluči da stane.

A ovo je još jače… Deset titula Novaka Đokovića na Australijan Openu ne mogu da se porede sa 14 koliko Nadal ima na Rolan Garosu

– U tenisu, sigurno. Mislim da je Novak osvojio devet, deset puta Australijan Open. Ipak, Rafa je osvojio ovamo 14. Možda Novak, ako dođe do 14 u Australiji, onda možemo da razgovaramo – zaključio je Medvedev.

 

(Pančevac/Kurir)

JOŠ JEDAN ŠOK ZA TENISKI SVET: Rafael Nadal neće igrati na Rolan Garosu!

KRAJ ZA ĐOKOVIĆA U RIMU: Novak nervozan od samog početka meča, Rune bio prejak!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.