SNAŽNO NEVREME U POJEDINIM DELOVIMA SRBIJE: Ulice poplavljene, padao grad veličine lešnika VIDEO

20:05

17.05.2023

Podeli vest:

printscreen/Instagram/192_rs

Nevreme praćeno zahvatilo je Novi Sad i okolinu. Novosadske ulice su ubrzo zbog jake kiše bile poplavljene, a u naselje Begeč nedaleko od Novog Sada pao je grad. Grad veličine oraha padao je i u mestu Čerević, kod Beočina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kiša praćena gradom veličine lešnika sručio se na ovo mesto, oko 19 sati. U toku večeri na zapadu Srbije, u Sremu, delovima Bačke, severnog i srednjeg Banata lokalna pojava jakih pljuskova s grmljavinom uz veliku količinu padavina, ponegde i grad, a u zoni jakih pljuskova kratkotrajno se očekuje i jak vetar – navodi se u upozorenju RHMZ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Velika količina padavina pogodila je i Zrenjanin, a od jako olujnog vetra pokvarili su se semafori. Saobraćaj se otežano odvij. Ulice u Kragujevcu su potopljene, a vozila mile na putevima prekrivenim vodom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Snažan grmljavinski sistem zahvatiće i šire područje Kopaonika, uz jake pljuskove sa grmljavinom. U nastavku poslepodneva jačih pljuskova sa grmljavinom biće i na području Kraljeva, ali i Topole, Bačke Palanke, Kragujevca i Aranđelovca.

Pred sam kraj dana i tokom večeri i širom ostalih predela Srbije očekuju se pljuskovi sa grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljusklovima.

METEOROLOG UPOZORIO: Pod uticajem novog ciklona naredna dva dana nestabilno, biće i vremenskih nepogoda

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.