STADION ŽELEZNIČARA DOBIJA REFLEKTORE I VIŠE SEDEĆIH MESTA Kraj radova 10. juna! Najavljen i novi stadion za četiri godine! FOTO

13:08

17.05.2023

Podeli vest:

Milan Šupica

Železničar iz Pančeva će mečeve Mozzart Bet Superlige naredne sezone igrati u matičnom gradu.

Kada je klub osnovan 1947. godine, bilo je mnogo priča o tome da bi Železničar mogao da se preseli u Smederevo. Pominjala se i mogućnost da će Pančevci igrati na stadionu Voždovca. Ipak, posle sportskog uspeha, Pančevci rade i na infrstrukturnim planovima.

Kako saznaje Mozzart Sport uskoro će stadion Železničara dobiti reflektore. Radovi su pri kraju, očekuje se da novi reflektori zasijaju u gradu na Tamišu 10. juna.

Pored toga, rukovodstvo Železničara užurbano radi na sređivanju stadiona koji bi ispunjavao sve uslove licenciranja za Mozzart Bet Superligu. Stadion Železničara bi trebalo da prima 2.300 gledalaca sa novim svečanim i novinarskim ložama. Minimum za igranje u elitnom rangu je kapacitet od 2.000.

Međutim, novi stadion sa veštačkom podlogom najnovije generacije biće samo prelazno rešenje. Odabrana je lokacija za novi stadion, očekivanja Pančevaca je da će za četiri godine dobiti savremeno zdanje sa 5.500 mesta.

(Pančevac)

ŽELEZNIČAR NEPRIJATNO IZNENADIO SVOJE NAVIJAČE: Inđija stigla do trijumfa minimalnim rezultatom! FOTO i VIDEO

REVIJALNA UTAKMICA ŽELEZNIČARA I INĐIJE U SUBOTU: Meč će se odigrati od 17 časova na Sportskom centru „Mladost“ VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.