DOJAVE O BOMBAMA U NAJMANJE TRI OSNOVNE ŠKOLE U BEOGRADU U samom centru grada i na Vidikovcu roditeljima poručeno da decu ne dovode!

08:15

17.05.2023

Podeli vest:

Roditeljima đaka u najmanje tri beogradske škole – u samom centru Beograda i na Vidikovcu jutros je, pre 7 časova, javljeno da decu ne dovode u prvu smenu zbog anonimnih dojava o bombama.

Reč je o osnovnim školama Branko Ćopić na Vidikovcu i Starina Novak u Knez Danilovoj, u samom centru Beograda.

U međuvremenu je javljeno i da je dojava o bombi stigla i u OŠ Drinka Pavlović, u Kosovskoj ulici, u centru Beograda ispod Skupštine.

Roditeljima je poručeno da decu u prvu smenu ne dovode a da će za popodnevnu smenu biti javljeno da li da deca dođu ili ne.

odsetimo, prošle godine u Beogradu je u nekoliko navrata bilo dojavljivano da je u brojnim osnovnim i srednjim školama navodno postavljena bomba, a svaka dojava se ispostavila kao lažna. Posle ovakvih dojava, MUP obavezno upućuje specijalno obučene KD ekipe sa psima da prekontrolišu objekat.

 

(Pančevac/Kurir)

PETAR HTEO DA ZAŠTITI ŽENU OD DŽEPAROŠA KOD MOSTARSKE PETLJE PA GA BRUTALNO PRETUKLI Ukrali mu veliku svotu novca i lična dokumenta! VIDEO

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU LAZAREVO-SEČANJ U direktnom sudaru automobila stradala dva mlađa muškarca! VIDEO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.