AKCIJA POLICIJE U NOVOM SADU ZBOG TRGOVINE UTICAJEM: Uhapšena dva počinioca, policija traga za muškarcem (41)

15:23

16.05.2023

Podeli vest:

Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su D. B. (1988) i A. M. V. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo trgovina uticajem.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem u podstrekavanju, krivičnom prijavom biće obuhvaćen i četrdesetjednogodišnji muškarac za kojim policija intenzivno traga.

Sumnja se da je četrdesetjednogodišnjak podstrekao D. B. i A. M. V. da utiču na jednog zaposlenog u domu zdravlja u Inđiji da za tog četrdesetjednogodišnjeg muškarca i njegovu suprugu u informacioni sistem e-Vakcina unese neistinite podatke da su primili obe doze vakcine protiv korona virusa i dobiju potvrdu o vakcinaciji kako bi mogli da putuju u inostranstvo, iako vakcine nisu ni primili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

UHAPŠENA MAJKA DEVOJČICE IZ KOJA JE DANAS NAPALA DRUGARICU U ŠKOLI: Određeno joj je zadržavanje do 48 sati

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.