DVE MEDALJE PANČEVACA NA BOKSERSKOM MEMORIJALNOM TURNIRU Petar Samardžić i Lazar Jević doneli Profesionalcu zlato i srebro!

09:35

15.05.2023

Podeli vest:

BK „Profesionalac” Pančevo

Juče je u Valjevu održan bokserski memorijalni turnir “ Pilot Milenko Pavlović“ u okviru koga su bile i tri finalne borbe pojedinačnog prvenstva Beograda.

BK Profesionalac je učestvovao sa tri takmičara.  Veljko Dinić u kategoriji kadeta do 66 kg je izborio pobedu. A Lazar Jević i Petar Samardžić su boksovali ujedno i zaostala finala regiona Beograda.

Petar je osvojio zlatnu medalju, a Lazar je osvojio srebro. Petar je ovom pobedom u finalu i osvojenom zlatnom medaljom objedinio šampionske titule sa pojedinačnih prvenstva regiona Vojvodine i pojedinačnog prvenstva Srbije.

Privatna arhiva

Petar je u ovoj sezoni imao najviše borbi i najviše pobeda je doneo za BK Profesionalac. Osim Petra titule su ranije, objedinili i Marko Tankosić, Veljko Dinić i Aleksa Mikuljka.

Petar i njegov brat Strahinja su najviše mečeva odboksovali za BK Profesionalac i od 61 bod koliko je klub osvojio, oni su doneli klubu više od polovine i najzaslužniji su za to što se klub nalazi na 2.mestu.

 

(Pančevac)

OBEĆANJE ISPUNJENO: Bokseri Profesionalca najbolji u državi! Doneli 5 zlatnih i 2 bronzane medalje sa Pojedinačnog Prvenstva Srbije FOTO

BK „PROFESIONALAC“ PROGLAŠEN ZA NAJBOLJI KLUB U VOJVODINI! Osvojeno ukupno 6 zlatnih odličja, jedna bronza i tri pehara FOTO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.