ĐOKOVIĆ SJAJAN NA STARTU RIMA: Novak pobedio Tomasa Ečeverija, sledi duel sa starim znancem

21:13

12.05.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: novakdjokovickingoftennis

Novak Đoković je pobedio u drugom kolu mastersa u Rimu Tomasa Ečeverija sa 7:6(5), 6:2. Igra koju je prikazao srpski as može da raduje, iako možda rezultat ne pokazuje.

Meč nije počeo idealno za svetskog broja jedan, pošto je Argentinac odmah došao do brejka i čuvao je tu prednost do šestog gema kada je ispustio 40:15 i dozvolio protivniku da vrati izgubljeno.

Do kraja prvog seta vodila se velika borba i to sve pred očima Žozea Murinja koji je pratio ovaj duel sa tribina. Taj deo meča je rešen tek u taj-brejku, a trajao je 76 minuta. U 13. gemu se igralo u serijama. Otvorio ga je Argentinac sa 0:3, Nole je stigao do 3:3, pa je onda Ečeveri otišao na 3:5, da bi srpski as vezao četiri poena i okončao set.

Drugi je protekao u totalnoj dominaciji srpskog tenisera koji je napravio dva brejka i nije dozvolio momku iz La Plate da ga muči kao u prvom delu susreta.

Đoković je bez dileme odigrao najbolji meč ove sezone na šljaci i ovo sigurno uliva nadu za nastavak turnira na kome Novak brani titulu.

Osvajač 38 mastersa će u narednom kolu igrati protiv starog znanca i dobrog prijatelja Grigora Dimitrova.

PORAZ DINAMA U NOVOM SADU: Pančevački rukometaši izgubili od Vojvodine 26:23, revanš meč u ponedeljak u Pančevu

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.