NAGRAĐENI POBEDNICI KVIZA SAOBRAĆAJNI ZNALCI 26 učenika dobilo na poklon bicikl od Grada Pančeva!

12:07

11.05.2023

Podeli vest:

printscreen/TV Pančevo

Grad Pančevo i Komitet za bezbednost grada Pančeva, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, uručili su bicikle učenicima pobednicima kviza „Saobraćajni znalci“. 26 učenika je nagrađeno za znanje i trud u oblasti saobraćajnih propisa.

Osim 18 učenika iz četiri škole koji su bili učesnici kviza, još 8 učenika dobilo je nagrade za svoje uspehe na školskom takmičenju iz saobraćaja. Ukupno 26 učenika je nagrađeno, a ovo je samo jedan od programa koje Grad Pančevo i komitet za bezbednost grada Pančeva, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja, organizuju kako bi se podigla svest o bezbednosti u saobraćaju i unapredila saobraćajna kultura.

Dodela nagrada učenicima koji se ističu na ovom polju je samo jedan od načina na koji se podstiče interesovanje i motivacija učenika da se edukuju o ovoj važnoj temi. Ovi programi su usmereni na sve grupe, od vrtića, preko osnovnih škola, pa sve do srednjih škola, i imaju za cilj da se deca i celokupno društvo upoznaju sa saobraćajnim propisima i pravilima ponašanja u saobraćaju, ističe Tatjana Božić, gradska većnica za obrazovanje.

Kroz sprovođenje različitih programa poput kvizova, takmičenja, edukativnih radionica, seminara i drugih sličnih aktivnosti, Grad Pančevo, komitet za bezbednost grada Pančeva, I Agencija za bezbednost saobraćaja nastoje da podstaknu učenike da se aktivno uključe u ovu temu i unaprede svoje znanje i veštine koje će im biti korisne u svakodnevnom životu.

 

(Pančevac)

U CRVENOM KRSTU PANČEVO OBELEŽAVANJE DANA DOBROVOLJNIH DAVALACA KRVI Svečanost dodele priznanja i zahvalnica

ATLETIČAR DINAMA U REPREZANTACIJI SRBIJE Strahinja Stevšić je u sastavu atletske juniorske reprezentacije u planinskom trčanju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.