HRVATI POLUDELI ZA DVOJCEM IZ PANČEVA! Sve karte rasprodate, Buč Kesidi će nastupiti pred prepunim stadionom Šalata! VIDEO

13:38

10.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Buč Kesidi

Pančevački indie rock duo Buč Kesidi rasprodao je koncert na zagrebačkom stadionu Šalata, koji je najavljen za subotu 27. maja, objavio je organizator koncerta agencija LAA na svom Facebooku.

Ogroman interes za najveće gostovanje benda u Zagrebu i njegov prvi stadionski koncert kod nas vladao je od same objave te je već prvog dana prodaje otišlo pola kapaciteta. Time se samo potvrdila privrženost koju ovdašnji fanovi imaju prema bendu još od prvih nastupa, a pogotovo od pet rasprodanih dana u ALU-u u septembru 2021.

Na Šalati će nastupiti pred punim auditorijumom, pri čemu će postati daleko najmlađi bend i prvi regionalni izvođač nove generacije koji je rasprodao taj omiljeni zagrebački koncertni prostor.

Na Šalati će fanovi imati priliku uživo čuti pesme s novog albuma čija su dva singla, Skupi snagu i Curimo po asfaltu, već izašla, kao i sve dosadašnje hitove, a pogotovo pesme s prekretničkog albuma Euforija. Buč Kesidi su od kraja marta do sredine aprila odsvirali 11 regionalnih nastupa, a pred njima su veliki koncerti u Sarajevu, Novom Sadu, Beogradu te na zagrebačkoj Šalati.

(Pančevac/Index)

GRADONAČELNIK STEVANOVIĆ i LABUS potpisali Ugovor za liniju za separaciju otpada u JKP Higijena Pancevo

PANČEVAČKO MESTO PONOVO OSVOJILO VREDNO PRIZNANjE Jabučani treći u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.